Infotainment

Tahun Ke-10 Berpuasa, Netizen Kagum Dengan Soo Wincci

Tahun Ke-10 Berpuasa, Netizen Kagum Dengan Soo Wincci 2

Dr. Soo Wincci sekali lagi menarik perhatian orang ramai apabila beliau mengaku sudah 10 tahun berpuasa pada bulan Ramadan dan mendapat sokongan daripada pengikut-pengikutnya untuk teruskan amalan berpuasa ini.

Walaupun sedang meneruskan pengajian peringkat doktor falsafah kedua dalam bidang produksi artisik di Valencia, Sepanyol, beliau tetap meneruskan amalan berpuasa dan mengakui cabaran berpuasa di sana amat besar.

soo wincci

Di dalam temubual bersama Berita Harian, Soo Wincci berkata,

Ini tahun ketiga saya berpuasa di Sepanyol. Cukup mencabar apatah lagi siangnya lebih panjang. Setiap hari saya berpuasa antara 16 hingga 18 jam. Tapi saya tetap gagah melaluinya dan tidak menjadikan alasan untuk meninggalkan puasa.


Wincci mengakui dia tidaklah terlalu cerewet dan memilih dalam soal juadah yang perlu dimakan ketika berbuka mahupun sahur. Hanya makan spaghetti dan sayur ketika berbuka sudah mencukupi untuk dirinya dan ketika sahur hanya minum kopi dan makan roti sahaja.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.Tahun Ke-10 Berpuasa, Netizen Kagum Dengan Soo Wincci 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo