Infotainment

“Tak Akan Basuh Telekung Putih Ini Selama-Lamanya”

“Tak Akan Basuh Telekung Putih Ini Selama-Lamanya”
"Tak Akan Basuh Telekung Putih Ini Selama-Lamanya" 1

Meskipun isterinya tiada lagi disisi, namun Shuib berkata barang-barang milik Allahyarham Siti Sarah dan kenangan mereka bersama akan tetap dalam ingatan.

Kata Shuib lagi, salah saru barangan tersebut adalah telekung putih kegemaran arwah isterinya yang tidak akan dibasuh selama-lamanya dan ia peninggalan paling berharga untuk dikenang.

BACA: Shuib Terkejut Beribu Produk Arwah Siti Sarah Terjual

“Ini adalah telekung yang paling digemarinya. Jadi, memang tak akan dibasuh. Dia jarang pakai telekung lain. Alhamdulillah, sekurang-kurangnya ada peninggalannya. Allahukbar. Insya-Allah, telekung ini akan selalu mengikut (saya) ke mana-mana,” katanya.

Shuib mengakui kehidupan tanpa isteri pada mulanya disangkakan hanya mimpi namun rupanya ia realiti pahit yang perlu ditelan olehnya.

“Apabila saya bangun dan turun ke tingkat bawah, saya sedar semua ini bukan mimpi. Dia (Sarah) sudah tiada,” katanya.

Alahyarham Siti Sarah, meninggal dunia pada Isnin lalu selepas tiga hari ditidurkan akibat komplikasi disebabkan jangkitan Covid-19.


"Tak Akan Basuh Telekung Putih Ini Selama-Lamanya" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo