Infotainment

Tak Sempat Cuci Berak, Aliff Syukri Lari Lintang Pukang Rumah Terbakar

Tak Sempat Cuci Berak, Aliff Syukri Lari Lintang Pukang Rumah Terbakar
Tak Sempat Cuci Berak, Aliff Syukri Lari Lintang Pukang Rumah Terbakar 1

Lewat malam tadi perkongsian usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri menjadi perhatian dimana berdepan detik cemas apabila salah satu bilik di kediamannya terbakar.

Menerusi entri itu, Aliff berkata ketika kejadian dia berada di dalam bilik air dan anak-anak serta pekerjanya yang menjerit memaklumkan mengenai perkara itu.

BACA: Aliff Syukri Kongsi Tips Malam Pertama Tak Sakit, Netizen Rasa Kurang Senang

“Pengalaman yang amat menakutkan saya apabila mendengar jeritan dari anak-anak, pengawal, PA, maid dan tukang kebun.

“Melihat asap naik sampai ke atas waktu tu saya sedang berak sampai saya tak sempat cuci berak dan tak perasan langsung terbakar awak.

“Waktu tu ada kebakaran, orang ketuk-ketuk pintu dan menjerit saya lintang pukang lari sampai tak cukup tanah nak lari dah lah rumah saya besar sangat,” katanya.

Aliff turut memuat naik video kekecohan kejadian itu berlaku serta turut memaparkan katil di salah sebuah bilik di tingkat bawah kediamannya terbakar.

Dalam pada itu, Aliff berkata ketika itu dia hanya mahu selamatkan ahli keluarganya keluar dari rumah dan tidak memikirkan mengenai harta benda.

“Saya lari lari tapi tak jumpa jalan keluar, waktu tu Tuhan je tahu. Waktu tu saya hanya fikir nak selamatkan nyawa keluarga saya saja, tak fikir dah jam mahal, rumah mahal,” tulisnya.


Tak Sempat Cuci Berak, Aliff Syukri Lari Lintang Pukang Rumah Terbakar 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list