Infotainment

Tauke Jambu Nafi Terlibat Kes ‘Bapa Ayam’

Tauke Jambu Nafi Terlibat Kes ‘Bapa Ayam’
Tauke Jambu Nafi Terlibat Kes 'Bapa Ayam' 1

Sejak petang tadi hangat diperkatakan apabila berita melaporkan seorang pelawak ditahan polis selepas disyaki terbabit dalam kegiatan pemerdagangan manusia di sebuah hotel di Kuala Pilah, kelmarin.

Sedar namanya dipetik oleh netizen didakwa terlibat dalam kes tersebut, Tauke Jambu menafikan dia adalah pelawak yang ditahan polis. Tegas Tauke lagi, dia tidak kaitan dengan penangkapan itu.

BACA: Pelawak Terkenal Ditahan Disyaki Terbabit Pemerdagangan Orang

“Saya tidak terbabit dalam apa-apa kegiatan seperti itu. Gilalah siapa yang petik nama saya itu.

“Saya ada saja di rumah di Bukit Jalil ini. Saya berada dalam keadaan baik dan tidak ada apa yang perlu dirisaukan. Biarlah apa orang nak cakap, tapi tak eloklah kaitkan saya dengan isu sedemikian,” katanya.

Dalam pada itu, Tauke berkata dia tidak marah apabila namanya disebut oleh netizen sebaliknya menganggap ia perkara yang kelakar.

“Saya tiada hak untuk menutup mulut orang. Masing-masing ada hak bersuara. Kalau Agong pun orang boleh pertikaikan, apatah lagi saya ini. Jangan risau saya berada dalam keadaan yang baik disamping isteri saya sekarang ini,” katanya.

Sementara itu, isterinya Nadia Mohd Affandi turut menafikan suaminya mempunyai kaitan dengan jenayah terbabit. Ujarnya, suaminya sentiasa ada disisinya ketika ini.


Tauke Jambu Nafi Terlibat Kes 'Bapa Ayam' 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo