Infotainment

“Tengah Baru Semuanya Manis, Tunggulah Nanti Bila Dah Lama…”

"Tengah Baru Semuanya Manis, Tunggulah Nanti Bila Dah Lama..." 1

"Tengah Baru Semuanya Manis, Tunggulah Nanti Bila Dah Lama..." 2

Meskipun perkahwinan Mira Filzah dan suaminya Wan Emir Astar sudah menjangkau tiga bulan, namun kisah mereka masih menjadi bualan netizen. Malah, ada yang menjadikan pasangan itu sebagai ‘couple goals’.

Tidak lekok berkongsikan momen mereka di media sosial, baru-baru ini Mira ada memuat naik fotonya bersama suami ketika berada di dalam kereta. Rata-rata netizen memuji pasangan tersebut yang dilihat sentiasa manis dan romantis.

BACA: Panggil Suami ‘Bubu’, Netizen Ingat Mira Filzah Panggil Kucing

"Tengah Baru Semuanya Manis, Tunggulah Nanti Bila Dah Lama..." 3

Seperti sudah dijangka perkongsian Mira itu turut menimbulkan rasa kurang senang neitzen yang tidak begitu gemar mereka berkongsi kebahagiaan di media sosial secara terang-terangan serta sudah muak asyik melihat perkongsian tentang mereka.

Namun, komen seorang individu ini menjadi perhatian ramai kerana melemparkan kata-kata yang kurang sopan serta mendoakan pasangan itu dengan perkara yang kurang baik.

Kata netizen tersebut, di awal perkahwinan semuanya nampak indah sahaja, lihat sahaja selepas beberapa tahun nanti pasti akan ada hal yang timbul dan ketika itu mulalah akan sorok dan menafikan itu ini tentang rumah tangga.

"Tengah Baru Semuanya Manis, Tunggulah Nanti Bila Dah Lama..." 4

Komen netizen tersebut mengundang kecaman netizen yang tampil mempertahankan Mira Filzah serta meminta individu berkenaan menyucikan hati.

Kata netizen lagi, kita sepatutnya doakan yang baik-baik untuk pasangan tersebut dan tidak perlu dengki dengan kebahagiaan orang lain."Tengah Baru Semuanya Manis, Tunggulah Nanti Bila Dah Lama..." 2

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo