Infotainment

“Tengok Pun Tahu Bukan Mentua Yang Baik” – Rebut Anak Dengan ‘Ex’ Mentua Sampai Ditarik Tudung

“Tengok Pun Tahu Bukan Mentua Yang Baik” – Rebut Anak Dengan ‘Ex’ Mentua Sampai Ditarik Tudung
“Tengok Pun Tahu Bukan Mentua Yang Baik” – Rebut Anak Dengan ‘Ex’ Mentua Sampai Ditarik Tudung 1

Selalu juga kita dengar kisah di mana anak menjadi mangsa konflik antara ibu dan bapa yang telah berpisah. Ada juga cerita di mana keluarga turut campur tangan dan tergamak memisahkan anak dari ibunya sendiri.

Menerusi sebuah video dimuat naik oleh seorang ibu dikenali sebagai Aedinna Izzatie, dia telah menunjukkan situasi di mana seorang wanita dipercayai ibu mentuanya yang mahu merampas anak dari pelukannya.

Video yang mendapat lebih 3.3 juta tontontan di TikTok itu menunjukkan ibu tunggal itu sedang memeluk anak di dakapannya dan ketika itu wanita yang didakwa sebagai bekas ibu mentuanya itu cuba mengambil kanak-kanak tersebut.

Boleh dilihat ibu mentuanya itu mengasarinya dengan menarik tudung sebelum cuba dihalang oleh seorang wanita yang lain di situ.

Ramai warganet yang memberikan kata-kata semangat kepada Izzatie dan mendoakan agar urusannya bersama anak dipermudahkan.

“Tengok Pun Tahu Bukan Mentua Yang Baik” – Rebut Anak Dengan ‘Ex’ Mentua Sampai Ditarik Tudung 2

Menerusi video yang lain, Izzatie mendedahkan bahawa anaknya kini selamat bersamanya dan dia turut berterima kasih kepada orang ramai yang mendoakan agar dia kuat menghadapi dugaan dalam membesarkan anak seorang diri.

Ibu mentua tiri shuib


1 bulan lalu

“Tak Ada Istilah Segan Hanya Menghormati..” Ibu Mentua Tiri Nafi Tidak Selesa Dengan Menantu, Shuib Sepahtu


“Tengok Pun Tahu Bukan Mentua Yang Baik” – Rebut Anak Dengan ‘Ex’ Mentua Sampai Ditarik Tudung 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo