Infotainment

Terima Mesej Lucah, Baby Shima Dedah Identiti Lelaki ‘Berkopiah’

Terima Mesej Lucah, Baby Shima Dedah Identiti Lelaki ‘Berkopiah’
Terima Mesej Lucah, Baby Shima Dedah Identiti Lelaki 'Berkopiah' 1

Baru-baru ini, perkongsian penyanyi Baby Shima menjadi perhatian apabila mendedahkan sering menerima mesej menerusi ‘direct message’ daripada seorang lelaki di Instagram.

Menerusi entri dikongsikan, Baby Shima yang bengang dengan gangguan tersebut berkongsikan mesej diterimanya serta wajah lelaki itu sebagai pengajaran.

BACA: “Apa Hukum Amang Seksual? PU Dan Ustazah Online Tak Nak Ulas Ke?”- Baby Shima

Menurut Shima lagi, akaun lelaki tersebut dipenuhi dengan foto dan video mengenai ceramah agama namun tidak melambangkan imejnya yang dilihat sentiasa memakai kopiah.

Dalam pada itu, Baby Shima berkata dia daapat menjangkakan lelaki tersebut akan memberi maklum balas mengatakan kononnya akaun Instagram telah digodam.

“Instagram abang penuh dengan ceramah baik-baik alhamdulillah suka tengok. Tapi di belakang orang masyallah. munafikman, kol*mman. Kejap lagi dah kantoi, kena hack.. okey tu perkara biasa.

“Tiba-tiba rasa nak nyanyi lagu Zizi pula.. hati hitam boleh tutup dengan jubah eh eh eh banyaknya orang munafik zaman sekarang ni,” tulisnya.

Bagaimanapun tidak daapt dipastikan sama ada individu tersebut adalah pemilik sebenar akaun tersebut atau menggunakan identiti palsu.

Perkongsian Baby Shima itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mengecam tindakan lelaki itu serta meminta penyanyi itu membuat laporan polis.


Terima Mesej Lucah, Baby Shima Dedah Identiti Lelaki 'Berkopiah' 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo