Infotainment

Terpisah Beribu Batu, Nourul Depp Jadikan Panggilan Video Pengikat Kasih Antara Puteri Sulung

Terpisah Beribu Batu, Nourul Depp Jadikan Panggilan Video Pengikat Kasih Antara Puteri Sulung
Terpisah Beribu Batu, Nourul Depp Jadikan Panggilan Video Pengikat Kasih Antara Puteri Sulung 1

Penyanyi senior Nourul Depp mengakui semakin serasi dengan kehidupan baharu di pulau peranginan popular, Bali walaupun amat merindui anak sulungnya di Kuala Lumpur.

Nourul Depp

Nourul atau nama sebenarnya Noorul Huda Abdul Wahab berkata panggilan telefon dan video menjadi pengikat kasih antara mereka yang terpisah beribu batu. Tambahan pula anak sulungnya, Ayu Nazirah, 23, turut mengendalikan program Divakurus by Nourul Depp di tanah air.

Nourul Depp

Penyanyi yang terkenal menerusi lagu Kerana Terluka itu berkata anak-anak kini sudah mula menjalani rutin harian ke sekolah sekali gus membuatkan rutin harian mereka bertambah aktif, namun pada masa sama anak-anak teruja bertemu rakan baharu dan mendekati budaya di sini.

Melihat anak-anak seronok berkongsi cerita di sekolah serta melihat perkembangan sekeliling dengan rasa gembira menjadikan momen yang kami lalui kini semakin menyeronokkan.

Sebagai seorang ibu, tentu hati dan perasaan Nourul sentiasa teringat pada puteri sulungnya, Ayu tambahan pula ketika adik-adiknya sering bertanyakan bila kakak mereka akan datang.

Nourul, 44, merealisasikan impiannya dan suami, Eric Daniel Depp sejak tiga tahun lalu untuk berpindah ke pulau peranginan itu demi anak-anak mereka.

Sebelum ini ramai pernah tertanya-tanya punca puteri sulungnya tidak menyertai mereka dan Nourul memaklumkan perkara tersebut melibatkan proses dokumentasi selain anaknya itu bukan di bawah umur.

‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.


Terpisah Beribu Batu, Nourul Depp Jadikan Panggilan Video Pengikat Kasih Antara Puteri Sulung 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list