Infotainment

Timang Anak Ketiga, Nubhan Hadiahkan Klinik Gigi Untuk Isteri

Timang Anak Ketiga, Nubhan Hadiahkan Klinik Gigi Untuk Isteri
Timang Anak Ketiga, Nubhan Hadiahkan Klinik Gigi Untuk Isteri 1

Baru menimang cahaya mata ketiga pada Januari lalu, hasrat penyanyi Nubhan Ahamad membuka klinik gigi untuk isterinya Dr Afifah Hidayah Tawfek menjadi kenyataan.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Nubhan berkata kejutan itu adalah sempena isterinya melahirkan cahaya mata mereka.

BACA: Hadiahkan Ibu Beg LV RM14,200, Nubhan Tiada Niat Menunjuk

Nubhan turut meluahkan rasa syukur akhirnya impian isterinya utnuk memiliki klinik sendiri tercapai dan gembira dapat menunaikan impian isterinya itu.

“Alhamdulillah… impian isteri saya @drfietawfek dah tercapai! Dia nak sangat klinik gigi sendiri… mungkin rezeki baby baru ni.

“Sebagai suami, saya akn sentiasa menjadi tulang blakang depan kiri dan kanan wife saya. Dan merealisasikan impian org tersayang adalah satu kebahagiaan buat saya,” tulisnya.

Menurut Nubhan Klinik Pergigian Lantara milik isterinya yang terletak di Bandar Sri Sendayan, Seremban itu akan beroperasi tidak lama lagi.

Terdahulu, isteri Nubhan merupakan seorang pegawai pergigian namun meninggalkan kerjaya tersebut sekitar tahun 2020 demi menguruskan rumah tangga dan perniagaan bersama suami.

Nubhan mendirikan rumah tangga dengan Afifah pada 20 Ogos 2015 dan dikurniakan tiga orang cahaya mata Aafiya Kamilia, 5, Ahmad Aafan,4 dan Afzan kini berusia 21 hari.


Timang Anak Ketiga, Nubhan Hadiahkan Klinik Gigi Untuk Isteri 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo