Infotainment

Tisu Yang Digunakan Messi Untuk Lap Hingus Dan Air Mata Dijual Pada Harga RM4.2 Juta

Tisu Yang Digunakan Messi Untuk Lap Hingus Dan Air Mata Dijual Pada Harga RM4.2 Juta
Tisu Yang Digunakan Messi Untuk Lap Hingus Dan Air Mata Dijual Pada Harga RM4.2 Juta 1


Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini.

VOCKET

Tisu yang digunakan oleh pemain bola sepak Lionel Messi untuk mengelap air mata semasa sidang media perpisahannya dengan Barcelona kini dijual di laman web atas talian pada harga USD$ 1 juta atau sekitar RM4.2 juta.

“Tisu yang digunakan Messi untuk menghapus air mata pada sidang media perpisahannya dengan Barcelona dijual dengan harga $ 1 juta. Adakah anda mahu membelinya?” tulisnya.

Dilaporkan oleh Gulf Today, difahamkan bahawa seseorang telah mengambil tisu yang digunakan Messi pada sidang media terdahulu. Dia kemudiannya memuat naik gambar tisu tersebut di laman jual beli dalam talian dan menjualnya dengan harga RM4.2 juta.

Penjual itu turut mendakwa bahawa tisu tersebut mengandungi DNA Messi, yang membolehkan seseorang menggunakannya untuk menjadi hebat seperti Messi.

Terdahulu, Messi tidak dapat menyembunyikan kesedihannya ketika mengadakan sidang media setelah terpaksa meninggalkan Barcelona. Pada majlis itu, momen romantis ditunjukkan oleh isterinya, Antonela Roccuzzo apabila menghulurkan tisu kepada Messi ketika dia mahu mengalirkan air mata.

Lionel Messi kini secara rasmi telah meninggalkan Barcelona dan memulakan karier barunya di Paris. Pada majlis perpisahan tersebut, turut hadir memberi semangat adalah rakan sepasukan Messi di Barcelona.

Messi sebak tinggalkan Barcelona kerana keadaan memaksa. Klik pautan di bawah untuk membaca.

Messi Sebak Tinggalkan Barcelona Kerana Keadaan Memaksa

Messi Sanggup Belanja RM19 Juta Demi Ikat Jamin Ronaldinho Dari Penjara Paraguay

Tonton Iklan Terbaru Pepsi Menampilkan Leo Messi Dan Mohamed Salah


Tisu Yang Digunakan Messi Untuk Lap Hingus Dan Air Mata Dijual Pada Harga RM4.2 Juta 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo