Infotainment

“Tom Adalah Tulang Rusuk Saya Yang Selama Ini Hilang”

“Tom Adalah Tulang Rusuk Saya Yang Selama Ini Hilang”
"Tom Adalah Tulang Rusuk Saya Yang Selama Ini Hilang” 1

Sebelum ini pernah bercinta namun putus hubungan pada tahun 2005, penyanyi Fuad Rahman menganggap pertemuan semula dengan Tom yang akhirnya bergelar suami isteri adalah satu hikmah,

Memetik Astro Gempak, Fuad menyifatkan isterinya itu ibarat tulang rusuk miliknya yang dicari-cari selama ini serta tidak dapat digambarkan perasaan gembira.

BACA: Majlis Resepsi Tom, Fuad Rahman Dapat Tajaan RM1 Juta

“Saya menganggap detik kami disatukan kembali dan kemudian sah bergelar suami isteri sebagai sebuah hikmah. Saya rasa Tom adalah tulang rusuk saya yang selama ini hilang.

“Dia ialah rusuk yang selama ini saya tercari-cari dan akhirnya ketemu di GV9. Tidak membuang waktu, saya terus lamar dia untuk jadi kekasih hati saya.

“Kemudian beberapa bulan saya lamar dia untuk menjadi isteri dan dia terima. Saya langsung tak mampu nak gambarkan betapa gembiranya perasaan saya,” katanya.

Sementara itu, Tom berkata pertemuan semula dengan bekas kekasihnya itu adalah jodoh yang ditetapkan oleh Allah.

“Kalau dah jodoh itu tetaplah jodoh. Bila ingat kembali waktu tahun 2005 yang kami pernah kenal banyak kenangan dan ujian yang kami lalui bersama. Menangis, ketawa, pahit, manis semua pernah kami rasai bersama.

“Kemudian dia hilang tanpa say goodbye, pergi ke rumah baru. Allah atur dan pertemukan kami dengan cara yang kami sendiri tidak menyangka. Happy sangat,” katanya.

Dalam pada itu, Fuad berkata dia bersedia untuk memikul tanggungawab sebagai seorang suami serta membimbing isterinya ke arah lebih baik.

“Perasaan memang tidak digambarkan betapa gembiranya saya apabila dapat mengahwini orang yang betul-betul saya sayang. Kami sudah pun mengenali perangai masing-masing sebab sebelum ini pernah rapat.

“Maka ini adalah masa yang paling tepat untuk saya jadi pembimbing untuk isteri saya Tom. Insyallah kami akan bersama-sama menjaga hubungan ini sebaik mungkin,” katanya.


"Tom Adalah Tulang Rusuk Saya Yang Selama Ini Hilang” 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo