Infotainment

Tonton K-Drama Kegemaran Anda Tanpa ‘Gangguan’ Dengan Internet Lebih Pantas Celcom

Tonton K-Drama Kegemaran Anda Tanpa ‘Gangguan’ Dengan Internet Lebih Pantas Celcom
Tonton K-Drama Kegemaran Anda Tanpa 'Gangguan' Dengan Internet Lebih Pantas Celcom 1


Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini.

VOCKET

Makin lama makin sudah biasa duduk dalam rumah, bukan? Makin banyak luangkan masa dengan telefon, main game, tonton atau buat content TikTok yang menarik, kerja dari rumah, belajar secara dalam talian, tengok Live Instagram dan macam macamlah. Itulah kenyataannya, lama-lama sudah jadi kebiasaan.

Hidup kita pun bersosial menerusi Internet seiring dan sesuai dengan keadaan pandemik sekarang ini. Tapi, lebih seronok kalau dapat buat semua ini dengan internet tanpa had dengan kuota kelajuan yang lebih banyak kan? Layan K-Drama pun syok sahaja tanpa gangguan.

Internet Tanpa Had dengan Kuota Kelajuan Yang Lebih Banyak!

Tonton K-Drama Kegemaran Anda Tanpa 'Gangguan' Dengan Internet Lebih Pantas Celcom 2

Dah 2021, pilihan utama orang ramai semestinya capaian internet tanpa had serta kuota Internet pantas. Sama ada dalam dunia pekerjaan, pendidikan dan juga dunia hiburan, semuanya gunakan internet dan mestilah nak yang laju serta tanpa had kan.

Apa kata, jom beralih ke Celcom Xpax Tanpa Had Baharu yang semestinya berikan anda internet tanpa had dengan kuota Internet Pantas Tanpa Batas. Turn On The Powaaah.

Apa Yang Best Turn On The Powaaah Oleh Celcom Xpax Ni?

Baru-baru ini, Celcom telah memperkenalkan Xpax Tanpa Had Baharu yang dibawakan khas bersama internet tanpa had dengan lebih Internet Pantas Tanpa Batas.

Pengguna boleh mengaktifkan kelajuan internet pantas ketika mereka memerlukan kelajuan untuk strim rancangan dalam HD penuh, permainan video tanpa sekatan serta muat turun lebih laju!

Tonton K-Drama Kegemaran Anda Tanpa 'Gangguan' Dengan Internet Lebih Pantas Celcom 4

Apa yang membuatkan ia istimewa dan terlalu POWAAAH untuk semua, dalam pas ini pengguna akan dapat langganan 6 bulan akses percuma di iQiyi VIP untuk hiburan Asia terhangat termasuk semua K-Drama, C-series, rancangan tempatan, anime dan pelbagai lagi.

Bukan itu sahaja, pengguna akan dapat internet serta panggilan tanpa had juga. Celcom Xpax juga akan beri anda 3GB Hotspot tau. Masa ini lah sesuai nak maraton semua drama dan rancangan yang ada! Dah la internet tanpa had, serta ada kuota Internet pantas.

Untuk ketahui lebih lanjut dan update terkini tentang Celcom Xpax Prepaid ini bolehlah klik disini atau anda boleh check di Facebook, Instagram, Twitter dan Youtube Celcom Xpax! Ingat Celcom Xpax, Ingat #POWAAAHOnWithXpax

Sementara itu, bagi anda yang mahu edit video dengan mudah bolehlah baca artikel di bawah untuk ketahui lanjut.

Wanita Ini Kongsi Cara-Cara Guna Template Di CapCut Untuk Hasilkan Video Yang Lebih Menarik

Lebih Mudah Dan Pantas, Aplikasi Berita Malaysia Kini Dilancarkan Secara Rasmi

Sensasi Dan Kontroversi, Ini 5 K-Drama Yang Pernah Menjadi Mangsa Kecaman Netizen


Tonton K-Drama Kegemaran Anda Tanpa 'Gangguan' Dengan Internet Lebih Pantas Celcom 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo