Infotainment

“Tunggu I Kat Syurga…” – Sempat 18 Hari Bergelar Isteri, Ibu Mentua Teman Ambil Kad Nikah Tanpa Suami

“Tunggu I Kat Syurga…” – Sempat 18 Hari Bergelar Isteri, Ibu Mentua Teman Ambil Kad Nikah Tanpa Suami
“Tunggu I Kat Syurga…” – Sempat 18 Hari Bergelar Isteri, Ibu Mentua Teman Ambil Kad Nikah Tanpa Suami 1

Setiap wanita yang berkahwin pasti mengimpikan perkahwinan yang bahagia di sisi suami tercinta. Namun, siapalah kita untuk menidakkan takdir dan ketentuan-Nya. Jodoh, pertemuan, ajal dan maut itu semua ketentuan Tuhan.

Tular sebuah video di TikTok menceritakan tentang seorang wanita ditemani ibu mentua untuk mengambil kad nikahnya dipercayai di Melaka.

Melalui video berkenaan, wanita itu berkongsi perasaanya selepas dia diajak ibu mentuanya untuk mengambil kad nikah tanpa kehadiran suami di sisi yang meninggal dunia akibat kemalangan.

Time ni tangan shaking, sedih sangat hati ini. Ambil kad nikah tanpa suami yang hanya bertemankan ibunya. Tapi aku tak turun, mama yang ambil.”

Menerusi video berkenaan, dapat dilihat ibu mentuanya yang tidak dapat menahan sebak selepas ditanya beberapa soalan oleh pegawai bertugas semasa mengambil kad nikah anaknya.

Sejurus wanita itu mengambil kad nikah tersebut. Dia dan ibu mentuanya dilihat menziarahi kubur arwah suaminya di akhir video.

Suami kepada wanita ini, Anwarie Azim Rozie, 23, meninggal dunia pada 19 Januari yang lalu selepas terlibat dalam satu kemalangan di Alor Gajah.

Semoga wanita ini terus cekal dan tabah mengharungi hari harinya tanpa seorang insan yang bergelar suami di sisi.

diela


3 bulan lalu

10 Tahun Tunggu Zuriat, Wanita Ini Diuji Suami Meninggal Ketika Hamil 7 Bulan

 


“Tunggu I Kat Syurga…” – Sempat 18 Hari Bergelar Isteri, Ibu Mentua Teman Ambil Kad Nikah Tanpa Suami 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list