Artikel Terkini

Untung siapa mengundi esok – Kosmo Digital

Untung siapa mengundi esok – Kosmo Digital
Untung siapa mengundi esok - Kosmo Digital 1

PETALING JAYA – Sempena Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) kurang daripada 24 jam lagi, pengundi boleh menikmati pelbagai diskaun makanan dan promosi oleh pelbagai jenama popular, di seluruh negara.

Antaranya ialah Golden Screen Cinema, Marry Brown, TGI Friday, Old Town White Coffee, Pondok Kueh Johor Bahru, Kopi Saigon, dan Tealive.

Syarat yang ditetapkan oleh jenama-jenama terkemuka ini hanyalah, pengundi perlu menunjukkan jari yang telah dicelup dengan dakwat biru untuk layak mendapat promosi yang ditawarkan.

Jenama lain yang turut menawarkan promosi ini adalah Bean Junior, Gong Cha, Salad Atelier, Street Churros, Cool Blog, The Alley, Secret Recipe, MyLaksa dan Hokkaido Baked Cheese Tart.

Pengundi yang jari berdakwat biru juga boleh ke Nandos, Daboba, Koi, US Pizza, CU Mart, Myeong Dong Topokki, WarongByAdelRosmi dan Renjana by Kafeinatik untuk mendapatkan pelbagai promosi yang menarik.

Selain itu, Port Black Cafe, Burger Kuali Penuh (BKP), IKEA, Sushi King, Kenny Roger Roasters turut mengadakan promosi serta diskaun bagi mengalakkan orang ramai untuk turun membuang undi.

Pengundi boleh merujuk ke laman sesawang jenama-jenama tersebut untuk mengetahui terma dan syarat promosi yang ditawarkan. – KOSMO! ONLINE


Untung siapa mengundi esok - Kosmo Digital 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo