Infotainment

(VIDEO) 10 Tahun Tunggu Nak Anak, Lelaki Terharu Akhirnya Dapat Berita Isteri Mengandung

(VIDEO) 10 Tahun Tunggu Nak Anak, Lelaki Terharu Akhirnya Dapat Berita Isteri Mengandung
(VIDEO) 10 Tahun Tunggu Nak Anak, Lelaki Terharu Akhirnya Dapat Berita Isteri Mengandung 1

Penantian sememangnya perkara yang memenatkan, akan tetapi setiap kesabaran pastinya akan diberikan ganjaran yang setimpal.

10 tahun menunggu untuk mendapatkan zuriat, penantian lelaki ini terhenti apabila mendapat tahu bahawa isterinya mengandung dan menghitung hari untuk bergelar seorang bapa.

Berkongsi detik kegembiraan di TikTok, dapat dilihat reaksi si suami menerima berita kehadiran cahaya mata setelah sekian lama menunggu.

Si isteri turut menceritakan lebih lanjut bahawa suaminya pernah mendirikan rumah tangga sebelum ini tetapi tidak dikurniakan sebarang zuriat.

Membina rumah tangga pada bulan Februari, wanita itu turut memberitahu bahawa dia mempunyai endometriosis yang boleh menyebabkan kesusahan untuk hamil.

Walau bagaimanapun, sebulan dalam perkahwinan tanpa disangka dirinya hamil dan serta merta membuat kejutan untuk suaminya.

Rata-rata warganet turut mengucapkan tahniah dan menumpang gembira ke atas rezeki yang diberikan Allah SWT kepada kedua-dua pasangan berkenaan.

(VIDEO) 10 Tahun Tunggu Nak Anak, Lelaki Terharu Akhirnya Dapat Berita Isteri Mengandung 2 (VIDEO) 10 Tahun Tunggu Nak Anak, Lelaki Terharu Akhirnya Dapat Berita Isteri Mengandung 3

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

dilabel mengada sebab jerit di bilik bersalin


46 minit lalu

Wanita Jerit Dalam ‘Labor Room’ Sebab Sakit Tahan Kontraksi 25 Jam Tapi Dilabel ‘Mengada’ Pula


(VIDEO) 10 Tahun Tunggu Nak Anak, Lelaki Terharu Akhirnya Dapat Berita Isteri Mengandung 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list