Infotainment

[VIDEO] ‘Aku Umur 20 Tahun Pun Single Tak Laku…’ – Viral Pelajar 16 & 17 Tahun Berkahwin

[VIDEO] ‘Aku Umur 20 Tahun Pun Single Tak Laku…’ – Viral Pelajar 16 & 17 Tahun Berkahwin
[VIDEO] 'Aku Umur 20 Tahun Pun Single Tak Laku…' – Viral Pelajar 16 & 17 Tahun Berkahwin 1

Kini Trending

[VIDEO] 'Aku Umur 20 Tahun Pun Single Tak Laku…' – Viral Pelajar 16 & 17 Tahun Berkahwin 2

Kalau dah jodoh tak ke mana. Itulah ungkapan yang sering kita dengar apabila bercakap mengenai soal jodoh di mana ia merupakan rahsia Allah SWT yang tidak diketahui oleh sesiapa pun.

Seperti perkongsian seorang gadis ini yang menyatakan bahawa sepupu perempuannya itu selamat bernikah pada usia 16 tahun.

[VIDEO] 'Aku Umur 20 Tahun Pun Single Tak Laku…' – Viral Pelajar 16 & 17 Tahun Berkahwin 4

Menerusi video yang dimuat naik oleh Qiss.moyy_ di laman TikTok, memaklumkan bahawa sepupunya yang menetap di Kelantan itu selamat mendirikan rumah tangga pada usia yang muda. Lebih mengejutkan lagi apabila suami sepupunya itu berusia 17 tahun dan bakal menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun ini.

Selamat pengantin baru cousin. Lelaki 17 tahun, perempuan 16 tahun.

Ujarnya lagi, berkahwin awal ini mampu mengelakkan pasangan yang bercinta itu daripada membuat perkara yang tidak elok serta mendoakan agar sepupunya itu menjadi isteri yang solehah serta taat kepada suami.

Elak dari benda tak elok. Alhamdulillah.

Jadilah isteri yang solehah, taat pada suami dan jadilah menantu yang baik.

Sehingga artikel ini ditulis, video berdurasi 17 saat itu meraih lebih satu juta tontonan dan mendapat lebih 84 ribu tanda suka di TikTok.

@qiss.moyy_ Elakk dari benda takk elokk. Alhamdulilah. #pengantin #pengantinviral #pengantinbaru #khawinawal #khawinmuda #kelantantiktok #tiktokkelantan #fypsound ? bunyi asal – cikbiyy ??
@qiss.moyy_ Semoga allah memberi keberkatan kepadamu dn keaatas kamu serta kamu berdua disatukan dalam kebaikan?? #aamiin #inshaallah #bahagia #kekal #bahagia ? suara asli – ?? ??? ???? ?????? – islamic??? ?

[VIDEO] 'Aku Umur 20 Tahun Pun Single Tak Laku…' – Viral Pelajar 16 & 17 Tahun Berkahwin 6 [VIDEO] 'Aku Umur 20 Tahun Pun Single Tak Laku…' – Viral Pelajar 16 & 17 Tahun Berkahwin 8 [VIDEO] 'Aku Umur 20 Tahun Pun Single Tak Laku…' – Viral Pelajar 16 & 17 Tahun Berkahwin 10 [VIDEO] 'Aku Umur 20 Tahun Pun Single Tak Laku…' – Viral Pelajar 16 & 17 Tahun Berkahwin 12 [VIDEO] 'Aku Umur 20 Tahun Pun Single Tak Laku…' – Viral Pelajar 16 & 17 Tahun Berkahwin 14

Sumber : qiss.moyy_


[VIDEO] 'Aku Umur 20 Tahun Pun Single Tak Laku…' – Viral Pelajar 16 & 17 Tahun Berkahwin 16

The following two tabs change content below.


[VIDEO] 'Aku Umur 20 Tahun Pun Single Tak Laku…' – Viral Pelajar 16 & 17 Tahun Berkahwin 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list