Infotainment

Video Cium, Kekasih Syafi Tee Bukan Wanita, Bangga Mengaku Transgender?

Video Cium, Kekasih Syafi Tee Bukan Wanita, Bangga Mengaku Transgender?
Video Cium, Kekasih Syafi Tee Bukan Wanita, Bangga Mengaku Transgender? 1

Minggu lalu hangat diperkatakan di media sosial apabila tular video didakwa pelakon Syafi Tee berpelukan dan mencium seorang wanita.

Belum reda lagi dengan video tersebut, tular pula perkongsian seorang pengguna Twitter yang mendedahkan bahawa wanita tersebut adalah seorang transgender.

BACA: Video Panas Syafi Tee, Ridhuan Tee Anggap Satu Ujian

Menerusi entri tersebut, pengguna Twitter itu turut berkongsikan paparan sebuah akaun Instagram didakwa milik ‘wanita’ berkenaan.

Pada profile akaun Instagram itu, ‘wanita’ tersebut secara terang-terangan menyatakan dirinya bukan wanita berserta bendera LGBT.

Video Cium, Kekasih Syafi Tee Bukan Wanita, Bangga Mengaku Transgender? 2

Semalam, bapa kepada pelakon itu iaitu penceramah bebas Prof Dr Mohd Ridhuan Tee Abdullah mengakui dirinya tidak sempurna.

Ujarnya lagi, apa yang berlaku adalah ujian buat dirinya dan anaknya yang baru menceburi dalam dunia seni. Tambahnya, beliau akan terus bersuara menjalankan tugas menegur pihak yang melakukan kesalahan dan kemungkaran walaupun anaknya sendiri.


Video Cium, Kekasih Syafi Tee Bukan Wanita, Bangga Mengaku Transgender? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list