Infotainment

(VIDEO) “Kuat Lah Wahai Anak” – Tular Video Bawa Ibu OKU Dalam Raga Motor Undang Sebak Ramai

(VIDEO) “Kuat Lah Wahai Anak” – Tular Video Bawa Ibu OKU Dalam Raga Motor Undang Sebak Ramai
(VIDEO) “Kuat Lah Wahai Anak” – Tular Video Bawa Ibu OKU Dalam Raga Motor Undang Sebak Ramai 1

Baru-baru ini tular di applikasi TikTok, video perkongsian oleh seorang pengguna dikenali sebagai Shiha Nizam yang memaparkan seorang wanita yang sedang membawa seorang warga emas di dalam raga motorsikal telah mendapat perhatian orang ramai.

Menerusi video tersebut, warga emas itu dilihat hanya berteduh di sebalik buku yang dipegang oleh wanita tersebut di bawah cahaya matahari yang panas terik.

Menurut laporan Kosmo, wanita yang mahu dikenali sebagai Yati itu memaklumkan bahawa wanita warga emas itu merupakan ibu saudaranya yang juga seorang pesakit kelainan upaya (OKU).

yati

Saya hargai simpati dan sokongan diberikan. Rakyat Malaysia memang prihatin, ramai menyatakan hasrat untuk memberi bantuan.

Bagaimanapun, Yati dengan rendah hati menolak sebarang bantuan dan lebih gembira sekiranya ia diberikan kepada insan yang lebih memerlukan dan hanya mengharapkan agar orang ramai menyokong perniagaan yang dijalankannya di media sosial.

@shihanizam

Tolong sesiapa kenal please let me know! Tolong guna kuasa viral ???? saya nak bantu dia dgn cara x seberapa saya.??#drawbrigeterengganu #kuikhlaskan #adwenfi #berandatiktok #foryoupage #fyp?

? Huwannur – SHOLAWAT MUSIC PRO

Meninjau di ruangan komen, rata-rata orang ramai telah memberi pelbagai reaksi, ada yang memuji tindakan murni wanita tersebut dan ada yang juga ingin menyokong bisnes milik wanita itu secara tidak langsung dapat membantu dari segi pendapatan.

Tangan tu akan jadi bukti di Masya nanti, Syurga menanti – Netizen.

Mulia hati akak ini. Tak harap bantuan orang. Harap dia support bisnes dia je sebab dia tahu ramai luar sana memerlukan lagi bantuan,” tulis seorang pengguna TikTok.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

(VIDEO) “Kuat Lah Wahai Anak” – Tular Video Bawa Ibu OKU Dalam Raga Motor Undang Sebak Ramai 2


6 jam lalu

“Tengok Tu Mama, Orang Kaki Robot.” – Kaki Prostetik ‘Diejek’, Lelaki Terkejut Ibu Kanak-Kanak Tunggu Di Parkir Untuk……


(VIDEO) “Kuat Lah Wahai Anak” – Tular Video Bawa Ibu OKU Dalam Raga Motor Undang Sebak Ramai 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list