Infotainment

(VIDEO) “Mereka Pernah Bercinta..” – Wanita Sedih Perkahwinan Musnah, Adik Kandung Goda Suami

(VIDEO) “Mereka Pernah Bercinta..” – Wanita Sedih Perkahwinan Musnah, Adik Kandung Goda Suami
(VIDEO) “Mereka Pernah Bercinta..” – Wanita Sedih Perkahwinan Musnah, Adik Kandung Goda Suami 1

Pastinya setiap individu yang mendirikan rumah tangga bersama pasangan mahu mengekalkan perkahwinan mereka sehingga hujung nyawa, tapi tak dapat dinafikan, pasti banyak perselisihan faham akan berlaku sepanjang hidup bersama dan ianya adalah asam garam rumah tangga.

Bagaimanapun, yang paling ditakuti ramai terutamanya golongan isteri apabila hadirnya orang ketiga yang menghancurkan bahtera perkahwinan yang dibina.

Baru-baru ini, tular di platform TikTok sebuah kisah yang mengejutkan ramai warganet kerana siapa sangka adik kandung sendiri dipercayai telah merampas kebahagiaan kakak sendiri.

Tanpa rasa segan silu, adik wanita ini juga ada memuat naik video mereka di Facebook menunjukkan dirinya sedang bermesra bersama suami kakaknya sedang bersuka ria, seolah-olah ingin memberitahu hubungan mereka kepada umum.

Biarpun berasa sedih dengan apa yang berlaku, sebagai seorang kakak, dirinya tidak mahu memburukkan adiknya serta ikhlas dengan apa yang telah dilakukan oleh suami serta adik kandungnya sendiri.

Bercerita lanjut berkenaan kisah ini, si isteri berkata suaminya dan adik pernah menjalinkan hubungan, namun putus sebelum mereka berdua mendirikan rumah tangga dan mula rapat kembali setelah dia serta suami berkahwin.

komen tiktok

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen tumpang simpati dengan apa yang telah dilalui oleh wanita terbabit dan ada juga yang menasihati agar tidak duduk sebumbung dengan adik perempuan jika sudah berkahwin kerana takut perkara seperti ini terjadi.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

TikTok


4 jam lalu

(VIDEO) “Baru 13 Tahun Dik, Belajar Dulu..” – ‘Abam’ Nurse Geleng Kepala Terima Surat Dari Pesakit


(VIDEO) “Mereka Pernah Bercinta..” – Wanita Sedih Perkahwinan Musnah, Adik Kandung Goda Suami 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list