Infotainment

[VIDEO] Toleh Belakang Tengok Mak Tak Ada, Rupanya Tertinggal Di R&R – ‘Nangis Aku, Kurang Asam Betul’

[VIDEO] Toleh Belakang Tengok Mak Tak Ada, Rupanya Tertinggal Di R&R – ‘Nangis Aku, Kurang Asam Betul’
[VIDEO] Toleh Belakang Tengok Mak Tak Ada, Rupanya Tertinggal Di R&R – ‘Nangis Aku, Kurang Asam Betul’ 1

[VIDEO] Toleh Belakang Tengok Mak Tak Ada, Rupanya Tertinggal Di R&R – ‘Nangis Aku, Kurang Asam Betul’ 2

Baru-baru ini, seorang pengguna TikTok yang dikenali dengan nama Roy Muhd ada berkongsi satu video menceritakan pengalaman yang tidak dapat dilupakan apabila ibunya ‘tertinggal’ di kawasan Rehat dan Rawat (R&R).

Mak tertinggal di R&R

[VIDEO] Toleh Belakang Tengok Mak Tak Ada, Rupanya Tertinggal Di R&R – ‘Nangis Aku, Kurang Asam Betul’ 3

Menerusi video pendek yang dikongsikan kelihatan Rou muhd bersama bapanya berada di tempat duduk hadapan sementara seorang kanak-kanak lelaki berada di tempat duduk belakang. Sambil menghala kamera ke arah belakang, pemuda ini sambil tertawa memaklumkan ibunya tertinggal di R&R sewaktu mereka berhenti berehat di sana.

Nasib baik baru gerak, borak-borak tengok belakang mak aku tak ada. Tertinggal dekat RnR. Ingatkan tidur, keluar tak bagi tahu.

Disebabkan itu, dia dan bapanya terpaksa berpatah balik untuk menjemput wanita itu di R&R Hentian Sebelah Tangkak. Setibanya di sana, wanita itu sudah menunggu di gazebo sambil ditangannya memegang sepotong betik. Wanita itu mengakui berdebar saat ditinggalkan.

Orang pergi bilik air tertinggal. Nangis aku. Kurang asam betul.

Abang pun satu tak tengok orang. Dia bawa kereta tak apa lah. Yang aku pergi berak tengok dah tak ada. Duit dah lah tinggal dalam kereta.

Kejadian yang jarang-jarang terjadi itu telah mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Rata-rata daripada mereka mengakui lucu dengan gelagat keluarga ini. Malah, tidak kurang ada di antara mereka turut berkongsi pengalaman sama yang pernah dilalui mereka.

Video

Reaksi netizen

[VIDEO] Toleh Belakang Tengok Mak Tak Ada, Rupanya Tertinggal Di R&R – ‘Nangis Aku, Kurang Asam Betul’ 4 [VIDEO] Toleh Belakang Tengok Mak Tak Ada, Rupanya Tertinggal Di R&R – ‘Nangis Aku, Kurang Asam Betul’ 5 [VIDEO] Toleh Belakang Tengok Mak Tak Ada, Rupanya Tertinggal Di R&R – ‘Nangis Aku, Kurang Asam Betul’ 6 [VIDEO] Toleh Belakang Tengok Mak Tak Ada, Rupanya Tertinggal Di R&R – ‘Nangis Aku, Kurang Asam Betul’ 7 [VIDEO] Toleh Belakang Tengok Mak Tak Ada, Rupanya Tertinggal Di R&R – ‘Nangis Aku, Kurang Asam Betul’ 8 [VIDEO] Toleh Belakang Tengok Mak Tak Ada, Rupanya Tertinggal Di R&R – ‘Nangis Aku, Kurang Asam Betul’ 9

Sumber: Roy Muhd

[VIDEO] Toleh Belakang Tengok Mak Tak Ada, Rupanya Tertinggal Di R&R – ‘Nangis Aku, Kurang Asam Betul’ 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo