Infotainment

[VIDEO] Wanita Positif Covid-19 Akur Kandungan 34 Minggu Terpaksa ‘Dikeluarkan’ – ‘Sampai Sekarang Tak Dapat Jumpa Baby’

[VIDEO] Wanita Positif Covid-19 Akur Kandungan 34 Minggu Terpaksa ‘Dikeluarkan’ – ‘Sampai Sekarang Tak Dapat Jumpa Baby’
[VIDEO] Wanita Positif Covid-19 Akur Kandungan 34 Minggu Terpaksa ‘Dikeluarkan’ – ‘Sampai Sekarang Tak Dapat Jumpa Baby’ 1

[VIDEO] Wanita Positif Covid-19 Akur Kandungan 34 Minggu Terpaksa ‘Dikeluarkan’ – ‘Sampai Sekarang Tak Dapat Jumpa Baby’ 2

Foto: Syamira Azhar

Seorang wanita dikenali sebagai Syamira Azhar menerusi video yang dimuat naik di laman TikTok, tampil menceritakan dia telah disahkan positif Covid-19 dan tepaksa ‘berpisah’ dengan anak tersayang buat sementara waktu.

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Hanya Tahu Selepas ‘Nurse’ Nak Cuci Luka, Wanita ‘Ditidurkan’ & Jalani Czer Akur Anak Meninggal Selepas 4 Hari…

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Tak Sempat Nak Susukan Lagi, Ketiga-Tiga Anak ‘Pergi’ Dalam Dakapan…

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Janji Nak Balik, Tak Sempat Jamah Rendang Kesukaan, Warga Emas Sayu Anak Meninggal Akibat Covid-19

Positif Covid-19

[VIDEO] Wanita Positif Covid-19 Akur Kandungan 34 Minggu Terpaksa ‘Dikeluarkan’ – ‘Sampai Sekarang Tak Dapat Jumpa Baby’ 3

Menerusi video pendek dikongsi, menceritakan dia telah dikejarkan ke hospital disebabkan positif Covid-19. Walaupun usia kandungannya baru sahaja berusia 34 minggu, wanita muda ini terpaksa akur apabila kandungan tersebut ‘terpaksa’ dikeluarkan berikutan mengalami contraction.

 34 minggu dan Alhamdulillah harini 30/10/2021 baby dah selamat keluar. Seorang baby 1.8kg seorang 2kg. Gambar baby tak ada lagi sebab mummy pun tak sempat nak tengok lagi.  Doakan mummy habis kuarantin daripada Covid ni. Cepat-cepat dan dapat jumpa baby amin.

Mengulas lebih lanjut, ibu muda ini menceritakan proses pembedahan tersebut berjalan dengan lancar dan kedua-dua anaknya berada dalam keadaan yang sihat. Namun, sehingga kini dia masih belum dapat berjumpa dengan anak-anaknya berikutan sedang menjalani kuarantin.

28/10/2021 kena tahan masuk wad sebab positif Covid-19 tambah dengan ada contraction.

30/10/2021 baby terpaksa dikeluarkan sebab doktor kata jantung twin A lemah diorang susah trace.

Terpaksa pantang seorang tanpa ada baby dan suami di sisi. Ia sangat susah untuk saya. Lambat lagi boleh jumpa my baby. Kena tunggu mummy habis kuarantin. Haritu tengok muka pun twin B je pun sekejap. Harap my baby sihat-sihat kuat macam mummy ok.

Video penuh:

@syamiraazharr? hopefully mommy cepat2 dapat jumpa baby amin ???? Seribu Kemanisan – Siti Nurhaliza

Sumber: Syamira Azhar


[VIDEO] Wanita Positif Covid-19 Akur Kandungan 34 Minggu Terpaksa ‘Dikeluarkan’ – ‘Sampai Sekarang Tak Dapat Jumpa Baby’ 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo