Infotainment

[VIDEO] Wanita Tabah Hantar Rombongan Tunang, Sarung Cincin Di Jari Manis Bakal Isteri Bekas Suami

[VIDEO] Wanita Tabah Hantar Rombongan Tunang, Sarung Cincin Di Jari Manis Bakal Isteri Bekas Suami
[VIDEO] Wanita Tabah Hantar Rombongan Tunang, Sarung Cincin Di Jari Manis Bakal Isteri Bekas Suami 1

[VIDEO] Wanita Tabah Hantar Rombongan Tunang, Sarung Cincin Di Jari Manis Bakal Isteri Bekas Suami 2

Setiap pasangan suami isteri pasti mengimpikan hubungan perkahwinan yang kekal bahagia hingga ke akhir hayat. Namun, tidak semua orang berpeluang mengecapi kebahagiaan tersebut.

Tetapi kali ini lain pula kisah yang dilalui seorang wanita ini yang meluahkan rasa syukur apabila bekas suaminya sudah menemui teman hidup yang mampu membahagiakannya.

‘Bekas isteri tolong sarung cincin’

[VIDEO] Wanita Tabah Hantar Rombongan Tunang, Sarung Cincin Di Jari Manis Bakal Isteri Bekas Suami 3

Menerusi video yang dikongsikan di TikTok, memaparkan seorang wanita yang dipercayai kakak kepada Eka_Tyka telah menghadiri majlis pertunangan bekas suaminya. Menurut Eka, meskipun perkahwinan kakaknya itu sudah berakhir, tetapi wanita itu bersama keluarganya dilihat tabah menghantar dan mewakili bekas suami ke majlis pertunangannya. Tetapi apa yang mencuri perhatian ramai apabila melihat momen wanita ini menyarungkan cincin tunang di jari manis calon teman hidup baharu bekas suaminya itu.

Bekas isteri hantar bekas suami pergi bertunang. Bekas isteri tolong sarung cincin.

Kami sekeluarga bekas isteri rasa happy dan syukur sangat. Lihat bekas suami sudah bertemu teman hiduo yang cantik dan baik.

Video yang dikongsikan Eka telah mendapat lebih 300k tontonan selain menerima pelbagai reaksi daripada netizen. Rata-rata daripada mereka memuji ketabahan wanita ini serta keharmonian yang terjalin antara mereka bertiga.

Video

Respon netizen

[VIDEO] Wanita Tabah Hantar Rombongan Tunang, Sarung Cincin Di Jari Manis Bakal Isteri Bekas Suami 4 [VIDEO] Wanita Tabah Hantar Rombongan Tunang, Sarung Cincin Di Jari Manis Bakal Isteri Bekas Suami 5 [VIDEO] Wanita Tabah Hantar Rombongan Tunang, Sarung Cincin Di Jari Manis Bakal Isteri Bekas Suami 6 [VIDEO] Wanita Tabah Hantar Rombongan Tunang, Sarung Cincin Di Jari Manis Bakal Isteri Bekas Suami 7 [VIDEO] Wanita Tabah Hantar Rombongan Tunang, Sarung Cincin Di Jari Manis Bakal Isteri Bekas Suami 8

Sumber: Eka_Tyka

[VIDEO] Wanita Tabah Hantar Rombongan Tunang, Sarung Cincin Di Jari Manis Bakal Isteri Bekas Suami 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list