Infotainment

(VIDEO)”Family Pun Tak Tahu Nak Nikah”- Gadis Luah Perasan Bakal Suami Batal Majlis Kahwin ‘Last Minute’

(VIDEO)”Family Pun Tak Tahu Nak Nikah”- Gadis Luah Perasan Bakal Suami Batal Majlis Kahwin ‘Last Minute’
(VIDEO)”Family Pun Tak Tahu Nak Nikah”- Gadis Luah Perasan Bakal Suami Batal Majlis Kahwin ‘Last Minute’ 1

Seorang wanita menghadapi peristiwa pahit apabila mahligai bahagia yang ingin dibina hancur musnah gara-gara bakal suaminya enggan berkahwin di saat akhir majlis akan diadakan.

Wanita yang dikenali sebagai Ain ini turut memuat naik video kronologi kejadian di TikTok miliknya sebelum menjadi tular di media sosial.

Kata Ain, perkahwinan yang sepatutnya berlangsung pada 24 Julai 2022 itu telah dibatalkan setelah lelaki berkenaan memaklumkan bahawa dia enggan meneruskan perhubungan tiga hari sebelum majlis berlangsung.

Terduduk mendengar keputusan itu, Ain enggan mengalah dan berjumpa dengan lelaki itu kerana ingin menyelamatkan keadaan.

Pukul 3 pagi saya sampai Shah Alam tunggu dia habis kerja pukul 5 pagi, saya pujuk dia balik Kedah sama-sama, tarik tangan tapi dia tetap cakap tak boleh. Sebab kerja, tak cuti.

Kata Ain, lelaki yang dikenalinya sejak Mac tahun lalu tidak menunjukkan sebarang perubahan drastik sebelum dia membatalkan pernikahan mereka.

Malah, Ain yang membelanjakan kebanyakan wangnya bagi urusan majlis seperti baju pengantin, makanan, hantaran terpaksa gigit jari kerana wang tersebut ‘hangus’ begitu saja.

Mengakui masih berasa sedih dengan apa yang terjadi, Ain berkata bahawa dia reda dan memaksa diri untuk sentiasa kuat menghadapi dugaan seperti itu.

“Apa yang boleh saya sampaikan, adat kita cantik, persediaan untuk perkara-perkara begini kena ada seperti hantaran, merisik dahulu, bertunang dahulu, perbincangan itu kena detail, surat hitam putih perjanjian kena ada” ujarnya lagi.

homestay penuh tin arak


15 jam lalu

(VIDEO)”Party Tak Ingat Dunia”- Tular Video Penginap ‘Homestay’ Rosak Harta Benda, Kolam Penuh Tin Arak


(VIDEO)”Family Pun Tak Tahu Nak Nikah”- Gadis Luah Perasan Bakal Suami Batal Majlis Kahwin ‘Last Minute’ 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list