Infotainment

vivo Sedia Tawarkan Teknologi Pemprosesan Imej Yang Lebih Berkualiti Menerusi Model Terbaru

vivo Sedia Tawarkan Teknologi Pemprosesan Imej Yang Lebih Berkualiti Menerusi Model Terbaru
vivo Sedia Tawarkan Teknologi Pemprosesan Imej Yang Lebih Berkualiti Menerusi Model Terbaru 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

vivo pada baru-baru ini telah melangsungkan persidangan vivo Imaging Strategy di China bersama rakam kerjasama mereka iaitu ZEISS dalam memperkenalkan kemas kini terbaru buat kamera serta teknologi yang tersedia bagi model terbaru vivo.

Artikel Berkaitan:

Hadir dengan visi ‘restore what the eye sees, go beyond what the eye sees’, vivo komited untuk menawarkan pengalaman fotografi kepada peringkat yang lebih tinggi menerusi model keluaran mereka.

vivo Sedia Tawarkan Teknologi Pemprosesan Imej Yang Lebih Berkualiti Menerusi Model Terbaru 2

Menerusi persidangan tersebut, vivo telah memperkenalkan sensor CMOS yang lebih besar yang sekaligus 77% lebih sensitif berbanding sensor kamera vivo ketika ini iaitu vivo X80 Pro.

Mengulas mengenai potrait, vivo generasi baharu bakal dilengkapkan dengan lensa 50mm yang membantu menawarkan bokeh yang lebih realistik. Selain itu, vivo turut memperkenalkan cip pemprosesan yang membantu meningkatkan pemprosesan imej .

vivo Sedia Tawarkan Teknologi Pemprosesan Imej Yang Lebih Berkualiti Menerusi Model Terbaru 4

vivo turut komited dalam menawarkan telefon pintar yang menjadi pilihan juru foto dan juru video untuk digunakan pada bila-bila masa. Sama-sama kita nantikan vivo X series terbaru dalam menyaksikan perubahan terbaru yang bakal dibawakan pada model terbaru vivo.


vivo Sedia Tawarkan Teknologi Pemprosesan Imej Yang Lebih Berkualiti Menerusi Model Terbaru 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo