Infotainment

Walaupun Penat Urus 6 Anak, Dr Sheikh Muszaphar Tetap Nak Tambah Anak Lagi

Walaupun Penat Urus 6 Anak, Dr Sheikh Muszaphar Tetap Nak Tambah Anak Lagi
Walaupun Penat Urus 6 Anak, Dr Sheikh Muszaphar Tetap Nak Tambah Anak Lagi 1

Umum mengetahui, angkasawan negara, Dr Sheikh Muszaphar Shukor mempunyai enam cahaya mata hasil perkongsian hidup bersama isteri Dr Datin Halina.

Baru-baru ini, Dr Muszaphar ada berkongsikan tentang rutin hariannya bersama isterinya yang begitu padat dimana bermula 5.30 pagi hingga 10 malam.

BACA: Kongsi Tips Pujuk Isteri Untuk Tambah Anak, Dr Sheikh Muszaphar Dikritik Netizen

Menerusi perkongsian di Instagram itu, Dr Muszaphar berkata seawal jam 5.30 pagi keadaan rumah akan kecoh apabila salah seorang daripada anak kemmbarnya akan bangun.

Meskipun sibuk, anak-anaknya tidak ketinggalan untuk mengikuti kelas agama, kelas tambahan dan aktiviti riadah seperti kelas Taekwando dan kelas renang pada waktu petang.

Katanya lagi, waktu malam akan lebih kecoh dimana Dr Muszaphar akan mengajar dua anak kembar lelakinya Matematik dan English, manakala Dr Halina akan fokur kepada pelajaran anak perempuan mereka sehingga jam 10 malam.

Kata Dr Muszaphar lagi, beliau juga pernah melaklukan kekhilafan ketika menguruskan anak apabila terlupa untuk menjemput anak di sekolah.

Dr Muszaphar mengakui bukan mudah untuk menguruskan 6 orang anak dan sudah tentu penat, namun baginya sangat berbaloi. Namun, Dr Muszaphar turut menyimpan hasrat untuk menambah cahaya mata lagi.

Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina telah mendirikan rumah tangga pada 10 Oktober 2010 dan telah dikurniakan enam orang cahaya mata iaitu Sophea Isabella, Sophea Natasha, kembar lelaki, Sheikh Adam dan Sheikh Noah, serta sepasang kembar, Eusoff dan Emilia.


Walaupun Penat Urus 6 Anak, Dr Sheikh Muszaphar Tetap Nak Tambah Anak Lagi 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list