Infotainment

Wanita Kutuk Isteri Alif Satar Tak Lawa

Wanita Kutuk Isteri Alif Satar Tak Lawa
Wanita Kutuk Isteri Alif Satar Tak Lawa 1

Baru-baru ini, perkongsian pelakon dan penyanyi Alif Satar menjadi perhatian ramai apabila memuat naik foto bersama isterinya, Shadila Halid.

Alif berkata tona kulitnya hampir sama cerah dengan isterinya gara-gara sudah lama tidak melakukan aktiviti sukan di luar rumah.

BACA: Alif Satar Syukur Disahkan Bebas Covid-19

Wanita Kutuk Isteri Alif Satar Tak Lawa 2

Ramai yang memuji pasangan tersebut mempunyai wajah yang hampir sama serta suka melihat pasangan tersebut yang sentiasa romantis meskipun sudah mempunyai tiga orang cahaya mata.

Namun, muncul seorang netizen ini meninggalkan komen kurang enak yang menegur wajah isterinya kerana melakukan aksi muncung ‘duck face’.

Wanita Kutuk Isteri Alif Satar Tak Lawa 3

Komen wanita itu mendapat reaksi daripada Alif yang tampil membalas serta meminta individu berkenaan supaya jangan bersikap biadab.

Malah, rata-rata netizen yang lain turut menegur wanita berkenaan jika tiada perkara baik untuk perkatakan lebih baik jangan meninggalkan sebarang komen.

Wanita Kutuk Isteri Alif Satar Tak Lawa 4

 


Wanita Kutuk Isteri Alif Satar Tak Lawa 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo