Infotainment

Wanita Ugut Nak ‘Buang’ Anak Dekat Balkoni Sebelum Betul-Betul Jatuh & Disahkan Mati

Wanita Ugut Nak 'Buang' Anak Dekat Balkoni Sebelum Betul-Betul Jatuh & Disahkan Mati 2

Kini Trending

Wanita Ugut Nak 'Buang' Anak Dekat Balkoni Sebelum Betul-Betul Jatuh & Disahkan Mati 3

Seorang ibu dituduh melakukan pembunuhan terhadap anak perempuannya yang berusia tiga tahun sehingga menyebabkan kematian di bandar Saratov, Rusia.

Wanita Ugut Nak 'Buang' Anak Dekat Balkoni Sebelum Betul-Betul Jatuh & Disahkan Mati 5

Wanita berkenaan dikenali sebagai Anna Ruzankina didakwa telah melakukan pembunuhan dengan menggantung anak perempuannya itu di balkoni sebagai hukuman kerana menangis sebelum anak perempuannya terjatuh.

Menerusi rakaman litar tertutup (CCTV), kelihatan Anna tergamak menggantung anaknya itu setinggi 60 kaki walaupun pada ketika itu anaknya telah merintih kepada ibunya kerana ketakutan sebelum terjatuh ke jalan sehingga mati.

Anna dilihat seperti menggegarkan badan anaknya yang sudah tidak bernyawa itu seolah-olah cuba menghidupkan semula ketika membawa mayat anaknya kembali ke rumah.

Wanita Ugut Nak 'Buang' Anak Dekat Balkoni Sebelum Betul-Betul Jatuh & Disahkan Mati 7

Wanita tersebut dikatakan hanya memegang baju anaknya itu semasa dia berada di tepi balkoni rumahnya. Walau bagaimanapun, baju anaknya terkoyak dan menyebabkan kanak-kanak terbabit terjatuh.

Menurut laporan Daily Star, seorang pejalan kaki yang berada berhampiran kawasan kejadian berkenaan memberitahu bahawa dia mendengar suara kanak-kanak menjerit dari tingkat atas.

Ketika saya berpusing, saya ternampak seorang kanak-kanak perempuan berlumuran darah dan terbaring di atas jalan. Saya berlari dan terus menghubungi ambulans.

Anna telah berjaya ditahan oleh pihak polis kerana disyaki membunuh anak perempuannya dan bakal berdepan dengan hukuman penjara sehingga 21 tahun jika didapati bersalah.

Sumber : Daily Star


Wanita Ugut Nak 'Buang' Anak Dekat Balkoni Sebelum Betul-Betul Jatuh & Disahkan Mati 9

The following two tabs change content below.Wanita Ugut Nak 'Buang' Anak Dekat Balkoni Sebelum Betul-Betul Jatuh & Disahkan Mati 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo