Infotainment

Wawa Zainal, Aeril Zafrel Bakal Timang Anak Keempat

Wawa Zainal, Aeril Zafrel Bakal Timang Anak Keempat
Wawa Zainal, Aeril Zafrel Bakal Timang Anak Keempat 1

Menerusi satu perkongsian di Instagram sebentar tadi, pelakon Aeril Zafrel berkongsikan berita gembira apabila dia dan isteri, Wawa Zainal bakal menimang cahaya mata keempat.

Meluahkan rasa syukur di atas rezeki tersebut, Aeril mohon untuk mendoakan agar dipermudahkan urusan isterinya untuk melahirkan cahaya mata mereka tidak lama lagi.

BACA: Wawa Zainal Hamil Anak Keempat?

Dalam entri tersebut, Aeril turut memuat naik video isterinya yang sedang melakukan scan untuk melihat perkembangan bayi dalam kandungan. Namun tidak dikongsikan usia kandungan isterinya itu.

Aeril sempat berseloroh mahukan seorang lagi cahaya mata untuk mencukupkan 5 orang anak seperti yang dia impikan serta meminta isterinya tidak ‘tutup kilang’ lagi.

Perkongsian Aeril mendapat pelbagai reaksi daripada rakan artis dan netizen yang mengucapkan tahniah serta mendoakan proses kehamilan berjalan lancar.


Wawa Zainal, Aeril Zafrel Bakal Timang Anak Keempat 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo