Infotainment

“Ya, Memang Saya Digugurkan Dari Drama 100 Episod”

“Ya, Memang Saya Digugurkan Dari Drama 100 Episod”
"Ya, Memang Saya Digugurkan Dari Drama 100 Episod" 1

Sejak beberapa hari lalu hangat diperkatakan apabila Rita Rudaini mendedahkan ada rakan industri cuba memfitnahnya mengatakan dia sedang menjalani penggambaran sedangkan belum mengambil vaksin.

Tidak melatah dengan fitnah itu, Rita berkata percaya bahawa rezeki di tangan Allah dan tidak kisah meskipun digugurkan dari senarai melakonkan drama 100 episod.

BACA: Rita Rudaini Tak Kisah Tak Dapat Job Kerana Tak Vaksin

Susulan itu, Rita mengakui digugurkan oleh salah satu produksi sekaligus menjawab persoalan ramai mengenai kesahihan berkenaan berita digugurkan dari drama 100 episod.

Menurut Rita, dia mengakui digugurkan oleh salah satu produksi yang kuat mempromosikan vaksin di media sosial. Bagaimanapun, dia tidak kisah kerana Allah ada bersamanya.

"Ya, Memang Saya Digugurkan Dari Drama 100 Episod" 2

“Ye memang saya digugurkan untuk 100 episod oleh satu production yang kuat promote vaksin 24/7 di media sosial kerana saya belum vaksin…takpe, bila saya mudahkan kerja mereka, moga Allah mudahkan kerja saya,” tulisnya.

Terdahulu, Rita berkata dia tidak kisah jika tidak mendapat job atau namanya digugurkan daripada mana-mana produksi disebabkan tidak mahu menerima vaksin kerana dia percaya dengan rezeki Tuhan.


"Ya, Memang Saya Digugurkan Dari Drama 100 Episod" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo