Artikel Terkini

Zahid Hamidi sedia disiasat SPRM

Zahid Hamidi sedia disiasat SPRM
Zahid Hamidi sedia disiasat SPRM 1

JOHOR BAHRU – Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi bersedia untuk disiasat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) seperti mana yang diminta bekas Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, hari ini.

Timbalan Perdana menteri berkata, dia akan sentiasa bekerjasama dengan SPRM sekiranya perlu.

“Saya sentiasa terbuka dan pernah disiasat dan saya pernah dibawa ke mahkamah dan saya bersedia pada bila-bila masa.

“Tetapi saya mahu ingatkan janganlah tepuk air didulang dan tentu muka kita terperecik meludah ke langit semula. Saya ucapkan selamat berjaya kepada beliau,” katanya.

Beliau yang merupakan Presiden UMNOI menyatakan demikian pada  sidang media ketika ditanya mengenai langkah Muhyiddin yang merupakan Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Tan Sri Muhyiddin Yassin mencabar SPRM untuk mendakwa Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Ahmad Zahid.

Menurut Muhyiddin, bukan sahaja Bersatu, siasatan juga perlu dilakukan terhadap kedua-dua pemimpin itu serta sumber kewangan Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan UMNO.

Katanya,, pendakwaan terhadap pemimpin Bersatu juga adalah pemangsaan politik secara terpilih yang dilakukan secara rakus. -MalaysiaGazette

Zahid Hamidi sedia disiasat SPRM 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo