Infotainment

Zizi Kirana Tak Kecil Hati Diva AA Sindir Kahwin Pucuk Muda

Zizi Kirana Tak Kecil Hati Diva AA Sindir Kahwin Pucuk Muda
Zizi Kirana Tak Kecil Hati Diva AA Sindir Kahwin Pucuk Muda 1

Baru tiga minggu mendirikan rumah tangga, penyanyi Zizi Kirana mendedahkan suaminya, pelakon, Bahrin melarangnya untuk melakukan kerja-kerja berat.

Pendedahan Zizi itu turut mendapat perhatian pengacara sensasi Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA yang mempersoalkan sama ada penyanyi itu kini sudah berbadan dua.

BACA: Yusuf Bahrin Larang Ziri Kirana Buat Kerja-Kerja Berat

Zizi Kirana Tak Kecil Hati Diva AA Sindir Kahwin Pucuk Muda 2

Tidak berkecil hati dengan status Diva AA itu, Zizi berkata dia menganggap ianya satu doa buatnya untuk dikurniakan cahaya mata secepat mungkin.

“Sejujurnya saya tak ada pun terasa hati atau kecil hati dengan status Diva AA itu. Malah, saya rasa dia seorang yang kelakar.

“Tak ada apa pun nak dimarahkan dengan kata-kata dia. Lagipun bagi saya kata-kata itu satu doa. Mungkin dia mendoakan saya untuk dikurniakan zuriat,” katanya.

Dalam pada itu, Zizi menjelaskan kenyataan suaminya melarang melakukan kerja berat bukan disebabkan dirinya kini sedang hamil.

“Berkenaan saya tak boleh nak buat kerja berat itu bukanlah pasal mengandung saja. Hamil atau tidak Yusuf tak benarkan saya angkat benda berat.

“Lagupun saya perempuan memang tidak digalakkan untuk angkat barang berat. Kalau sebelum ini semua benda saya buat sendiri. Kerja-kerja berat pun saya buat sendiri sebab tinggal seorang diri. Tapi bila dah kahwin suami pula tolong,” katanya.


Zizi Kirana Tak Kecil Hati Diva AA Sindir Kahwin Pucuk Muda 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list