Infotainment

Zul Ariffin Tak Minat Pergi Kenduri Kahwin

Zul Ariffin Tak Minat Pergi Kenduri Kahwin
Zul Ariffin Tak Minat Pergi Kenduri Kahwin 1

Menerusi satu sesi IG Live, pelakon Zul Ariffin mengakui dia jarang memenuhi undangan majlis perkahwinan termasuk rakan selebriti.

Namun, Zul berkata dia tidak akan terlepas ke majlis pengebumian untuk memberikan penghormatan terakhir. Kata Zul lagi, dia bukan mahu tunjuk hebat, sebaliknya hanya berkongsi.

BACA: “Saya Nak Mati Sebagai Suami Orang”

“Minta maaf, tetapi itulah perspektif dalam hidup saya. Bukan nak jadi gempak ke apa ke, tapi saja nak share perspektif hidup saya.

“Kalau orang kahwin tak kiralah artis ke kawan ke saya jarang pergi. Tapi kalau orang meninggal saya sampai. Itu saya daripada dulu. Sebab everytime saya tengok, saya rasa macam wow itulah destinasi kita semua,” katanya.

Terdahulu, pelakon berusia 35 tahun itu meluahkan rasa hatinya yang turut terkesan dengan pandemik melanda negara. Kata Zul, jika dia berkahwin dia hanya ingin solat bersama isterinya dan mahu ‘pergi’ sebagai seorang suami.


Zul Ariffin Tak Minat Pergi Kenduri Kahwin 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo