Infotainment

Zul Ariffin Tarik Diri Dari Anugerah Bintang Popular

Zul Ariffin Tarik Diri Dari Anugerah Bintang Popular
Zul Ariffin Tarik Diri Dari Anugerah Bintang Popular 1

Menerusi satu perkongsian di Instagram sebentar tadi, pelakon Zul Ariffin mengumumkan pengunduran dirinya daripada sebarang pencalonan Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke-34.

Dalam entri tersebut, Zul memberitahu dia sudah pun menghubungi pihak penganjur mengenai perkara itu serta mengucapkan selamat maju jaya buat semua calon.

BACA: “Saya Nak Mati Sebagai Suami Orang”

Zul Ariffin Tarik Diri Dari Anugerah Bintang Popular 2

“Kepada semua peminat yang sentiasa menyokong kerjaya saya, Alhmdulillah. Sini saya nak beritahu dan umumkan saya sudah tarik diri daripada semua pencalonan ABPBH34 serta sudah menghubungi pihak BH,” katanya.

Semenetara itu menerusi satu perkongsian di Insta Story, Zul menjelaskan dia menarik diri bukan kerana ingin bersara dari dunia hiburan.

Zul Ariffin Tarik Diri Dari Anugerah Bintang Popular 3

“Jangan risau, saya bukan bersara daripada berlakon, atau berhijrah. Buat masa sekarang saya hanya ingin menjadi insan yang lebih baik,” katanya.

Sejak kebelakangan ini, Zul dilihat kerap bertemu dengan pendakwah terkenal, Ustaz Ebit Lew. Malah, sebelum ini Zul meluahkan rasa hatinya yang turut terkesan dengan pandemik melanda negara.


Zul Ariffin Tarik Diri Dari Anugerah Bintang Popular 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo