Artikel Terkini

Dekor Rumah Dengan Barang DIY Dan Perabot Rotan Terpakai


Nak mendekor, lebih lagi buat kediaman bersaiz kompak perlu perancangan yang teliti. Ia dapat memastikan kediaman anda bukan sahaja cantik malah praktikal yang menjadi keutamaan. Nak merancang pun bukan mudah, perlu buat banyak rujukan.

Seperti yang dilakukan oleh ibu muda Scha Roslan. Kediaman jenis apartmen berkeluasan 900 kaki persegi diilhamkan dari tatapan yang tersdia di pintrest dan instagram.

Nak beli perabot dan aksesori rotan murah-murah boleh beli dekat kedai online ni (kilik sini https://invol.co/clqju2 )

Pemilik yang juga gemar lakukan kan DIY, memperuntukkan kos RM 4K untuk dekor keseluruhan rumah secara berdikit-dikit. Sehingga kini, kerja-kerja ubah suai masih diteruskan.

 

 

 

Tips saya, sebelum beli barang, cari inspirasi dulu macam mana nak deko supaya deko kita tak tunggang langgang. And follow je minat dan kreativiti kita. Selain barang-barang baru, boleh cuba beli barang secondhand/preloved untuk perabot dan hiasan yang lain daripada yang lain

Salah satu DIY dekor yang dihasilkan oleh Scha adalah frame nama. Boleh lihat video yang disediakan




Source link