Artikel Terkini

Konsep Ruang Dobi Pintar Haier Tetapkan Trend Baharu Dalam Industri Mesin Basuh


SHANGHAI, 14 Mac 2019 /PRNewswire/ — Haier melancarkan konsep ruang dobi pintar penetap trend di persidangan jenama global syarikat di Shanghai, mendemonstrasikan produk-produk terkini dan pencapaian-pencapaian teknologi yang mengubah pengalaman mendobi keluarga tradisional.

Konsep ruang dobi pintar baharu ini dibangunkan berkisarkan dua senario pembersihan rumah, bilik dobi cahaya matahari dan almari pintar. Dalam ruang yang inovatif, Haier menggabungkan banyak produk dan teknologi rintis seperti mesin basuh pendesak tanpa tong luar, mesin basuh dram generasi 3.0 Haier Crystal dan mesin cucian lembut dan penjagaan fabrik Casarte Fusion, selain cermin pintar, berserta mesin melipat dan seterika automatik untuk menyepadukan pengalaman mendobi dan penjagaan pakaian menyeluruh yang menyeronokkan.

Menjurus kepada pengalaman mendobi lebih baik

Haier has released a trendsetting smart laundry space concept at the company’s global brand conference in Shanghai.

Pada masa lalu, Haier telah menetapkan trend baharu dalam industri mesin basuh dan mencetuskan pembangunan dan kejayaan teknologi. Di persidangan ini, Haier mendemonstrasikan kedudukan kepimpinannya sekali lagi menerusi produk-produk yang cemerlang dalam teknologi pintar dan kecekapan mencuci sambil mempromosi penyelesaian mendobi yang sihat.

Mesin cucian lembut dan penjagaan fabrik Casarte Fusion terkininya membawakan penyelesaian empat-dalam-satu iaitu cucian-udara, cucian-air, pengeringan pam haba 10kg dan 7kg, produk pertama seumpamanya yang dapat mencapai hasil daripada empat mesin.

Sementara itu, mesin basuh dram Haier Crystal generasi 3.0 mempunyai diameter dram dobi lebih besar iaitu 601mm, menawarkan kitar cucian standard 49-minit yang paling cepat dalam pasaran.

Dalam sektor mesin basuh impeler, Haier terus mempromosi trend “Cucian Sihat” yang merealisasikan sifar saliran sisa dan cucian bebas habuk.

“Sedari awal, mesin basuh Haier direka, dinaik taraf dan menjalani inovasi dengan memberi tumpuan kepada keperluan pelanggan. Kami mencipta produk-produk revolusioner yang menjurus kepada trend industri seperti membasuh dengan senyap dan sihat. Matlamat kami adalah untuk mencipta pengalaman mendobi dan gaya hidup yang lebih baik untuk pelanggan global,” kata Li Yang, Naib Presiden dan Pengurus Besar Mesin Basuh Haier.

Latar Belakang Haier

Haier Home Appliance ialah jenama perkakas rumah No. 1 di dunia, dengan 10.5% bahagian pasaran global. Jenama-jenamanya termasuk Haier, Casarte dan Leader di China, GE Appliances di AS, Fisher&Paykel di New Zealand dan AQUA di Jepun. Bertujuan untuk menyediakan pengalaman kediaman pintar saling terhubung kepada pelanggan di mana-mana jua, Haier terus meningkatkan produk dan perkhidmatannya sambil membuat peralihan kepada platform keusahawanan yang bersifat terbuka. http://www.haier.net/en

Sumber: Haier Home Appliances

Source link