Artikel Terkini

Menang hadiah bernilai sehingga RM10,000 bersama Shopee musim raya ini


RAYA akan tiba tidak lama lagi, dan  Shopee mahu memastikan anda lengkap segala keperluan bagi persediaan untuk menyambut kedatangan 1 Syawal. 
 
Bermula dari sekarang hingga 6 Jun ini, Shopee akan meraikan Aidilfitri dengan kempen ‘Raya Dengan Shopee’ di mana terdapat pelbagai promo, tawaran dan diskaun bagi pelbagai jenis produk, menjadikan proses membeli-belah lebih mudah dan menjimatkan kos pada musim perayaan ini. 

Raya Dengan Shopee

Raya Dengan Shopee’ kali ini menawarkan pelbagai promosi sepanjang tempoh kempen, iaitu: 

●  Jualan Shopee Mall pada 21 Mei 

●  Jualan Kejutan pada 22 Mei 

●  Jualan Besar Raya pada 23 Mei 

●  Hari Goyang Shopee pada 24 Mei 


Raya Dengan Shopee

Beberapa tawaran yang masih diingati ramai kembali lagi seperti pulangan tunai 200% setiap hari, jualan kejutan RM1 sepanjang hari, dan Goyang Shopee yang membolehkan pengguna mendapatkan duit syiling Shopee, baucer dan hadiah bernilai RM5 juta. 


Raya Dengan Shopee

Pengguna baharu akan mendapat baucer khas “AWANI7” di mana mereka boleh menikmati diskaun RM7 dengan perbelanjaan minimum RM30 pada semua Kedai Pilihan ‘Preferred Sellers’ dan kedai Shopee Mall. Baucer ini sah sewaktu checkout aplikasi Shopee sahaja. 
 

Raya Dengan Shopee
 
Terdapat satu lagi baucer “AWANI10” di mana semua pelanggan akan mendapat diskaun RM10 dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM100 sahaja! Promosi ini pula boleh digunakan oleh pengguna baharu dan lama. 

Raya Dengan Shopee

Bukan itu sahaja yang ditawarkan Shopee sempena raya tahun ini. Pengguna boleh menyerlahkan kreativiti mereka melalui pertandingan Goyang Shopee dan akan punyai peluang untuk memenangi hadiah bernilai sehingga RM 5 juta!

Raya Dengan Shopee

Pengguna hanya perlu menari atau membuat adegan pendek yang menarik dan muat naik video penyertaan ke akaun Instagram peserta yang boleh ditonton orang ramai dengan hashtag #GoyangShopee, #RayaDenganShopee dan #ShopeeMY. Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai kempen ini, muat turun aplikasi Shopee atau layari laman web Shopee.

Source link