Infotainment

Bella Astillah Rasa Tak Layak Berada Di Mekah

Bella Astillah Rasa Tak Layak Berada Di Mekah
Bella Astillah Rasa Tak Layak Berada Di Mekah 1

Umum mengetahui, pasangan selebriti Aliff Aziz dan Bella Astillah kini berada di Tanah Suci Mekah menunaikan ibadah Umrah.

Semalam, Bella memuat naik perkongsian meluahkan rasa syukur apabila sudah pun selesai menunaikan ibadah tersebut serta bersyukur kerana dijemput untuk menjadi tetamu Allah

BACA: Mudah Memaafkan Rahsia Bella Astillah & Suami Kekal Bersama

Bella Astillah Rasa Tak Layak Berada Di Mekah 2

“Syukur Alhamdulillah. Selesai menunaikan ibadah umrah di Tanah Suci semalam. Alhamdulillah, Ya Allah ya tuhanku, terima kasih kerana sudi menerima kami hamba Mu yang hina dan kotor ini sebagai tetamu di rumahMu, Makkah Al Mukarramah.

“Jemputan ke rumah Allah S.W.T bukan kerana tingginya ilmu agama atau pendidikan, atau kerana banyaknya harta kekayaan yang dimiliki,” tulisnya.

Berkongsi pengalaman pertama kali melihat Kaabah, Bella berkata jantungnya berdegup laju dan merasakan dirinya tidak layak berada di rumah Allah itu.

“Sejurus melihat Kaabah,jantung berdegup laju, kaki rasa longlai, air mata tak tertahan kerana merasa diri terlalu kerdil dan tidak layak berada di rumahMu ya Allah.

“Tak sangka dapat bersama-sama dengan suami dan kedua orang tua saya untuk berada di depan Kaabah. Inilah hadiah yang paling bermakna dalam hidup saya. Semoga ini bukan kali yang terakhir,” tulisnya.


Bella Astillah Rasa Tak Layak Berada Di Mekah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo