Infotainment

Netizen Kagum Syafinaz Ajar Qariah Teknik Pernafasan

Netizen Kagum Syafinaz Ajar Qariah Teknik Pernafasan
Netizen Kagum Syafinaz Ajar Qariah Teknik Pernafasan 1

Baru-baru ini, video memaparkan Datuk Syafinaz Selamat mengajar teknik pernafasan yang betul buat qari dan qariah dalam satu kelas tarannum menjadi perhatian ramai.

Kebiasaannya kita melihat Syafinaz menjadi juri dalam sesebuah pertandingan, sememangnya ramai tidak menyangka Syafinaz yang juga pensyarah muzik itu turut mengajar qari dan qariah.

BACA: Baju Dikatakan Seksi, Syafinaz Kata Kalau Tak Suka ‘Just Swipe’

@syafinazselamat.fans

#repost from @aisyahbaain #jheains #aktar #taranum #akademitaramum #cikguvokal #guruvokal #vocalcoach #kelasvokal #tiktokguru #datuksyafinaz #syafinazselamat #datuksyafinazselamat

? original sound – Datuk Syafinaz FANS – Datuk Syafinaz FANS

Menerusi video dikongsikan peminat, Syafinaz filihat bersungguh-sungguh mengajar teknik pernafasan yang betul dan dapat didengar bacaan tarannum qariah itu lebih baik selepas mengikut saranan guru vokal itu.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mengagumi guru vokal itu serta mendoakan agar Datuk Syafinaz mendapat pahala yang berganda-ganda kerana membantu para qari dan qariah.

Netizen Kagum Syafinaz Ajar Qariah Teknik Pernafasan 2

Sementara itu, perkongsian seorang ustazah yang turut mengikuti bengkel di Akademik Tarannum Negeri Sembilan itu mengucapkan terima kasih kepada Syafinaz di atas ilmu yang diberikan.


Netizen Kagum Syafinaz Ajar Qariah Teknik Pernafasan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo