Infotainment

Samsung Galaxy Z Fold3 5G Habis Dipra-tempah – Pembelian Seterusnya Akan Terima Telefon Sekitar 30 Oktober

Samsung Galaxy Z Fold3 5G Habis Dipra-tempah – Pembelian Seterusnya Akan Terima Telefon Sekitar 30 Oktober 1

Samsung Malaysia kini mengumumkan yang mana pra-tempahan untuk fasa pertama Galaxy Z Fold3 5G telah habis disambar pembeli, tetapi mereka masih menerima pra-tempahan untuk pembeli baru, dan meneruskan pemberian ganjaran pra-tempahan untuk mereka yang melakukan pra-tempahan telefon ini.

Samsung Malaysia mengatakan bermula 21 Ogos 2021, mereka yang melakukan pra-tempahan, akan menerimanya bermula 30 Oktober 2021 – atau lebih awal lagi.

Ini bermakna, bagi anda yang terlepas pra-tempahan, perlu nantikan sekitar dua bula lebih lagi untuk menerima set yang anda pra-tempah kelak – sekaligus memberikan petanda permintaan tinggi untuk telefon pintar boleh-lipat berkenaan.

Di Malaysia, Samsung Galaxy Z Fold3 5G yang hadir dengan rekaan boleh-lipat, dan sokongan S-Pen ini ditawarkan pada harga bermula RM6699.


Samsung Galaxy Z Fold3 5G Habis Dipra-tempah – Pembelian Seterusnya Akan Terima Telefon Sekitar 30 Oktober 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo