Infotainment

(VIDEO) “Suka Tengok Gurauan Anak Beranak”- Ayah ‘Surprise’ Anak Datang Dekat Tempat Kerja

(VIDEO) “Suka Tengok Gurauan Anak Beranak”- Ayah ‘Surprise’ Anak Datang Dekat Tempat Kerja
(VIDEO) “Suka Tengok Gurauan Anak Beranak”- Ayah ‘Surprise’ Anak Datang Dekat Tempat Kerja 1

Setiap ibu bapa, pastinya sentiasa memikirkan tentang anak-anak tidak mengira umur sama ada baru bersekolah mahupun telah memasuki alam pekerjaan. Perasaan mengambil berat dan sayang terhadap anak-anak itu sudah sebati dengan ibu bapa.

Itulah yang dilakukan oleh seorang bapa yang dikenali sebagai Zulkifle Mohd Rosli menerusi perkongsiannya di TikTok, dia berkongsi saat di mana dia menjenguk anaknya yang sedang bekerja melalui pandu lalu sebuah restoran terkenal.

Anak kepada pemilik video itu dilihat terkejut dengan kedatangan ayahnya di restoran itu. Zulkifle juga sempat bertanyakan kepada anaknya tentang keadaan bekerja sama ada okay ataupun tidak.

Anaknya juga menunjukkan rasa ‘excited’ dengan kehadiran bapanya sebagai pelanggan di restoran itu, dan tidak menyangka bahawa bapanya akan datang sebagai pelanggan di restoran itu.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata berasa tersentuh dengan perhubungan ayah dan anak perempuannya itu dan menumpang bahagia dengan hubungan anak beranak itu.

(VIDEO) “Suka Tengok Gurauan Anak Beranak”- Ayah ‘Surprise’ Anak Datang Dekat Tempat Kerja 2 (VIDEO) “Suka Tengok Gurauan Anak Beranak”- Ayah ‘Surprise’ Anak Datang Dekat Tempat Kerja 3 (VIDEO) “Suka Tengok Gurauan Anak Beranak”- Ayah ‘Surprise’ Anak Datang Dekat Tempat Kerja 4

(VIDEO) “Suka Tengok Gurauan Anak Beranak”- Ayah ‘Surprise’ Anak Datang Dekat Tempat Kerja 5


1 hari lalu

(VIDEO) Pemuda Dapat ‘Result’ Cemerlang, Ibu Bapa Hadiahkan Kereta Mewah Jenama Mercedes


(VIDEO) “Suka Tengok Gurauan Anak Beranak”- Ayah ‘Surprise’ Anak Datang Dekat Tempat Kerja 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list